SERVICII DE MENTENANTA 

Asigurăm mentenanță completă pentru sistemele dvs. : CCTV, echipamente radio, securitate, detectare incendiu și cablare structurată. De la actualizări și verificări periodice la intervenții rapide și suport tehnic, garantăm funcționarea optimă a infrastructurii dvs. de securitate și comunicații.

Serviciile Noastre:

 1.⁠ ⁠Monitorizare si Mentenanta CCTV:
Supraveghere constantă și servicii de mentenanță pentru sistemele de supraveghere video, asigurând funcționalitatea optimă și identificarea rapidă a potențialelor probleme.

 2.⁠ ⁠Service pentru Echipamente Radio:
Întreținere specializată a echipamentelor radio, inclusiv chirii pentru evenimente, pentru a asigura conectivitatea sigură și eficientă.

 3.⁠ ⁠Sisteme de Securitate si Detectare Incendiu:
Monitorizare și întreținere a sistemelor de securitate și a celor de detecție a incendiilor, inclusiv actualizări de software și verificări periodice.

 4.⁠ ⁠Servicii de Cablare Structurata:
Implementare și mentenanță a infrastructurii de cablare structurată, asigurând conectivitatea corectă și optimizarea rețelelor de comunicații.

  5.⁠ ⁠Chirii Radio pentru Evenimente:
Oferirea de soluții de comunicații temporare prin închirierea de statii radio pentru evenimente, garantând conectivitatea și securitatea comunicațiilor.

  6.⁠ ⁠Evaluari de Risc si Consultanta Electronica:
Evaluări detaliate de risc pentru identificarea vulnerabilităților, împreună cu consultanță specializată pentru soluții electronice eficiente și adaptate la nevoile specifice.

  7.⁠ ⁠Suport Tehnic si Interventie Rapida:
Asistență tehnică și servicii de intervenție rapidă pentru rezolvarea eficientă a problemelor, garantând funcționarea continuă a sistemelor de securitate.

  8.⁠ ⁠Training si Suport pentru Utilizatori:
Furnizarea de instruire continuă pentru personalul utilizator al sistemelor, împreună cu suport permanent pentru orice întrebări sau neclarități.

  9.⁠ ⁠Mentenanta Sisteme de Securitate Electronice:
Monitorizare și întreținere a sistemelor de securitate electronice, inclusiv control de acces și soluții integrate, pentru asigurarea fiabilității și performanței optime.

10.⁠ ⁠Chirii Radio pentru Evenimente:
Oferirea de soluții de comunicații temporare prin închirierea de stații radio pentru evenimente, asigurând conectivitatea și securitatea comunicațiilor.

11.⁠ ⁠Sisteme de Securitate cu Control de Acces:
Implementare și mentenanță a sistemelor de securitate cu control de acces, asigurând protecție avansată și monitorizare eficientă a accesului în zone restricționate.

12.⁠Evaluari de Risc si Consultanta in Securitate:
Analize detaliată a riscurilor de securitate și consultanță specializată pentru a implementa soluții preventive și reactive, adaptate la specificul fiecărui mediu.

 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram