Servicii

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată serviciilor Matra Systems. Suntem aici pentru a vă oferi soluții avansate care să răspundă nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. Descoperiți gama noastră completă de servicii, inclusiv:

Sisteme de Securitate

Explorați profesionalismul în proiectarea și instalarea sistemelor de securitate. De la evaluarea riscurilor la implementarea soluțiilor avansate, asigurăm securitatea optimă a mediilor dvs.
Afla mai multe

Detectie si Avertizare la Incendiu

Descoperiți serviciile noastre specializate de proiectare și instalare a sistemelor de detectare și alarmare la incendiu. De la planificare la implementare, oferim soluții avansate pentru protecție și siguranță împotriva incendiilor
Afla mai multe

Control Acces si Pontaj

De la securitate la gestionarea eficientă a resurselor umane, vă oferim soluții personalizate pentru nevoile dvs.
Afla mai multe

Ampio - Echipamente Smart

Experimentați confortul inovator cu Ampio Smart Home. Aducem echipamente de ultimă generație pentru case inteligente, transformând locuința într-un mediu conectat și eficient.
Afla mai multe

Reseller Motorola 

Matra Systems, partener oficial cu Motorola, vă aduce echipamente radio de încredere prin programul nostru Reseller Motorola. Descoperiți soluții de comunicare sigură și eficientă pentru toate nevoile dvs.
Afla mai multe

Inchiriere echipamente radio pt evenimente

Comunicați eficient la fiecare eveniment cu echipamente profesionale. Gama noastră variată asigură o gestionare fără probleme. Închiriați acum pentru o conectivitate perfectă!
Afla mai multe

 Retele Radio

Oferim soluții de conectivitate eficientă și sigură, adaptate nevoilor dvs. Descoperiți tehnologia avansată de comunicare oferită de Matra Systems.
Afla mai multe

Servicii de mentenanta

Optați pentru fiabilitatea continuă a sistemelor dvs. cu serviciile noastre profesionale de mentenanță. Echipa noastră asigură monitorizare constantă, intervenții rapide și actualizări tehnologice, menținându-vă infrastructura la standardele de vârf în siguranță și performanță.
Afla mai multe

Evaluari de risc la securitate fizica

Cu o abordare meticuloasă și expertiză solidă, echipa noastră efectuează o analiză detaliată pentru identificarea și evaluarea potențialelor amenințări și vulnerabilități. Oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră, pentru a vă asigura că activul și personalul sunt protejate în mod eficient. Alegeți siguranța cu o evaluare de risc profesională de la Matra Systems – fundamentul securității dumneavoastră.
Afla mai multe

Cablari structurate voce/date

Modernizați infrastructura de comunicații a afacerii cu soluțiile noastre de cablare structurată voce/date. Echipa noastră de profesioniști vă oferă servicii personalizate de proiectare și implementare, asigurându-vă că rețeaua dvs. este pregătită pentru performanță optimă și adaptată nevoilor actuale.
Afla mai multe

Comercializare si Instalare Echipamente Retelistica

Experimentați nivelul superior al comunicațiilor cu serviciile noastre de Comercializare și Instalare Echipamente Retelistica. Furnizăm soluții avansate, adaptate pentru a vă asigura o conectivitate optimă și fiabilitate în era digitală.
Afla mai multe

Informatii

Intra in legatura cu un consultant

Contact
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram